176 erinevat toiduainet arvestav (IgG antikehadel põhinev) toidutalumatuse paneel määrab taluvust (talumatust) konkreetsetele toiduainetele ja aitab välja selgitada inimesele sobiva toidusedeli.
Paljudel juhtudel võib toidutalumatus viia krooniliste sümptomiteni, mille ravi on tavapäraste meetoditega keeruline.
Analüüsimine põhineb ELISA meetodil ja uuritavaks proovimaterjaliks on vereseerum.
Aed-mustjuur | Jogurt | Lupini valk | Põldkännak |
Aedmaasikas | Juurpetersell | Maapähkel | Porgand |
Aeduba | Juurseller | Maapirn | Porrulauk |
Aeduba roheline | Kaalikas | Mädarõigas | Punane aeduba |
Aeduba | Kaer | Mais | Punane peakapsas |
Amarant | Kaheksajalg | Makadamia pähkel | Punane sõstar |
Ananass | Kakao | Makrell | Punapeet |
Aniis | Kalkun | Mandariin | Rannakarp |
Apelsin | Kana | Mandel | Raps |
Appenzelli juust | Kaneel | Mango | Redis |
Aprikoos | Kartul | Merikeel | Riis |
Apteegitill | Karulauk | Mesi | Romaani lillkapsas |
Arbuus | Karuohaka õli | Metsik riis | Rosmariin |
Artišokk | Kastan | Metskitse liha | Rukis |
Aspergillus Niger | Kaunhernes | Metspähkel | Rukola salat |
Atlandi tursk | Kiivi | Metssealiha | Salvei |
Avokaado | Kikerhernes | Mooniseemned | Sardiin |
Baklažaan | Kirss | Mozarella juust | Savoy kapsas |
Banaan | Kitsejuust | Mugulsibul | Sealiha |
Basiilik | Kitsepiim | Munakollane | Seen |
Bataat | Kodujuust | Munavalge | Seesam |
Brokkoli kapsas | Kohupiim | Murulauk | Sidrun |
Brüsseli kapsas | Kohv | Muskusmelon | Sigur |
Camembert’i juust | Kookospähkel | Must pipar | Sojauba |
Cayenne pipar | Köömned | Nisu | Spargel |
Dattel | Koriander | Nuikapsas | Spelta nisu |
Endiivia salat | Kõrvitsaseemned | Oder | Spinat |
Forell | Kõva nisu | Oliiv | Sulajuust |
Gouda juust | Kreeka pähkel | Õllepärm | Suvikõrvits |
Greip | Kress-salat | Oregano | Šveitsi juust |
Gruyère juust | Krevett | Õun | Tatar |
Hanemalts | Kuivatatud spelta nisu | Päevalilleseemned | Till |
Heeringas | Kumõss | Pagaripärm | Tilsit juust |
Hernes | Kurk | Papaia | Tomat |
Hiina kapsas | Küüslauk | Paprika | Tüümian |
Hirss | Läätsed | Parmesani juust | Tuunikala |
Hokkaido kõrvits | Lamba juust | Part | Üheteraline nisu |
India pähkel | Lambaliha | Pastinaak | Vaarikas |
Ingver | Lehmapiim | Peasalat | Valge peakapsas |
Itaalia sigur | Lehtkapsas | Petersell | Valge viinamari |
Jaanalinnuliha | Lehtpeet | Pett | Vanill |
Jaanileivapuu | Lillkapsas | Pirn | Varsseller |
Jaanileivapuujahu | Linaseemned | Pistaatsiapähkel | Veiseliha |
Jääsalat | Lõhe | Ploom | Virsik |